Jubileum Opglabbeek

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een jubileum in de buurt van Opglabbeek

Zoekt u een locatie in de buurt van Opglabbeek voor het houden van een jubileum? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. In en ver buiten Opglabbeek is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago als het gaat over de organisatie van een jubileum of soortgelijke feestevenementen. Gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in onze feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor als het goed buitenweer is of voor als u naast uw jubileum een gezellige buitenreceptie wilt houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De menukaart is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen nabij Opglabbeek is er in de buurt zeer veel interessants te vinden. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai jubileum van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof nabij Opglabbeek is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek combineert stijlvolle zalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw jubileum. U kunt er van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd jubileum, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Opglabbeek. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw jubileum nabij Opglabbeek zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame horecateam lekkere hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen jubileum beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd jubileum!

Maak indruk met een jubileum in het sfeervolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Opglabbeek? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het fraaie ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.