Jubileum Borgloon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een jubileum nabij Borgloon

Zoekt u in de buurt van Borgloon een goede plek voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande gebeurtenissen zoals onder andere een jubileum een zeer geschikte keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie verworven in Borgloon en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een jubileum. De knappe ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Borgloon en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle jubileum maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u bij uw jubileum een toffe tuinreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze fijne culinaire topcreaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen proeven van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gelokaliseerd nabij Borgloon is er in de ruime omgeving zeer veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wenst u verder nog voor een geweldig jubileum? ‘t Krekelhof bij Borgloon is overigens gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Borgloon combineert gezellige feestzalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd jubileum kan u best een heel goed voorziene toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Borgloon te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een jubileum in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Borgloon

Zoekt u in de omgeving van Borgloon naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het mooie ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.