Receptie Opglabbeek

‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een receptie in de buurt van Opglabbeek

Zoekt u nabij Opglabbeek een geschikte zaal voor een receptie? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. In en rond Opglabbeek is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft de organisatie van een receptie of soortgelijke feestgebeurtenissen. De uitstekende localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Opglabbeek en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de talloze troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle receptie maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw receptie een toffe tuinreceptie wilt houden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw receptie af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Opglabbeek valt er in de omgeving zeer veel fraais te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd receptie van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de buurt van Opglabbeek is bovendien gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek combineert stijlvolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een geslaagd receptie kunt u maar beter een heel goed uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw receptie aangenaam vertoeven. Een klassevol en heuglijk receptie, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Opglabbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de sublieme tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Opglabbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw receptie genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk receptie beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een receptie in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie voor een receptie nabij Opglabbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.