Receptie Borgloon

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een receptie bij Borgloon

Zoekt u vlakbij Borgloon een degelijke plaats voor een receptie? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een uitstekende optie. In en ver buiten Borgloon is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago inzake de organisatie van een receptie of soortgelijke evenementen. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Borgloon en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle receptie maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan uw receptie zeker ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukaart is bij ons zo groot dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatieve en super verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd nabij Borgloon is er in de buurt zeer veel fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk receptie van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Borgloon combineert klassevolle feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol receptie kan u maar beter een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Borgloon besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de heerlijke tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk receptie, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Borgloon te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw receptie nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw receptie nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk receptie beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een receptie in het klassevolle en gerieflijke ‘t Krekelhofbij Borgloon

Zoekt u in de buurt van Borgloon naar een droomlocatie voor een receptie? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De strategische ligging vlakbij het centrum van Borgloon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.