Doopfeest Diepenbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een doopfeest bij Diepenbeek

Zoekt u een locatie nabij Diepenbeek voor het organiseren van een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande events zoals bvb. een doopfeest een zeer geschikte optie. In en ver buiten Diepenbeek is ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie als het gaat over het organiseren van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere gerechten in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw doopfeest eventueel ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten doorgaan. Daarbovenop serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een fantastische setting vlakbij Diepenbeek. U kunt de nabijgelegen prachtsteden zoals Diepenbeek, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd doopfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof in de omgeving van Diepenbeek is overigens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Diepenbeek combineert knappe feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw doopfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Diepenbeek besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de sublieme tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Diepenbeek te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw doopfeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons bekwame horecateam de beste hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk doopfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een doopfeest in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Diepenbeek

Zoekt u een klassevolle locatie voor een doopfeest nabij Diepenbeek? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Diepenbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.