Babyborrel Genenbos

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een babyborrel bij Genenbos

Op zoek naar een locatie bij Genenbos voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende events zoals een babyborrel een uitstekende keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke reputatie verdiend in en rondGenenbos inzake het verzorgen van een babyborrel. Gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw babyborrel een toffe receptie wilt doen. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op smaakvolle manier gepresenteerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Gelegen nabij Genenbos valt er in de ruime omgeving zeer veel fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk babyborrel van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos is bovendien vlot en snel te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos combineert stijlvolle feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd babyborrel kan u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Genenbos besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw babyborrel aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra cachet.Uw babyborrel nabij Genenbos zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons bekwame team heerlijke drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd babyborrel!

Imponeer uw genodigden met een babyborrel in het aangename en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Genenbos

Zoekt u in de omgeving van Genenbos naar een droomlocatie voor een babyborrel? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De strategische ligging vlakbij het centrum van Genenbos maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.