Bruiloft Linkhout

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een bruiloft bij Linkhout

Op zoek naar een geschikte plek nabij Linkhout voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei evenementen zoals onder andere een bruiloft een zeer geschikte optie. In en rond Linkhout is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie wat betreft de organisatie van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het bruiloft zeker ook in alle comfort in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze super lekkere gastronomische meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatieve en super verse basisproducten worden bovendien op klassevolle manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Gelegen bij Linkhout is er in de ruime omgeving veel fraais te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Linkhout, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een prachtig bruiloft? Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Linkhout combineert knappe feestruimtes met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw bruiloft. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In onze sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Linkhout zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons attente horecateam de beste drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol bruiloft!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Linkhout

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Linkhout? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Linkhout, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het mooie ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.