Trouwfeest Wellen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een trouwfeest in de buurt van Wellen

Op zoek naar een geschikte plek nabij Wellen voor het houden van een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende evenementen zoals onder andere een trouwfeest een zeer geschikte keuze. In en ver buiten Wellen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het verwelkomen van een trouwfeest of soortgelijke evenementen. Gelegen naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw trouwfeest eventueel ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere culinaire creaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en super verse ingrediënten worden bovendien op nette wijze geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een fantastische omgeving in de omgeving van Wellen. U kan de naburige steden zoals Wellen, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd trouwfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Wellen combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol trouwfeest kunt u best een heel goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Wellen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met uitzicht op de goed onderhouden tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw trouwfeest nabij Wellen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren horecateam de beste hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol trouwfeest!

Scoor met een trouwfeest in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Wellen

Zoekt u een geschikte locatie voor een trouwfeest nabij Wellen? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Wellen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.