Bedrijfsevenement Limburg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een bedrijfsevenement in de omgeving van Limburg

Zoekt u een geschikte locatie vlakbij Limburg voor het houden van een bedrijfsevenement? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende evenementen zoals bvb. een bedrijfsevenement een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verworven in Limburg en ver daarbuiten betreffende het vieren van een bedrijfsevenement. De mooie localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Limburg en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige bedrijfsevenement maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Perfect voor wanneer het goed weer is of voor indien u naast uw bedrijfsevenement een toffe receptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze super lekkere culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelegen in een fraaie omgeving bij Limburg. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Limburg, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk bedrijfsevenement van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert klassevolle feestruimtes met een fraaie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw bedrijfsevenement. Bij ‘t Krekelhof bij Limburg besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bedrijfsevenement heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd bedrijfsevenement, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw bedrijfsevenement nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw bedrijfsevenement nabij Limburg zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw bedrijfsevenement genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk bedrijfsevenement beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol bedrijfsevenement!

Imponeer uw gasten met een bedrijfsevenement in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Zoekt u in de omgeving van Limburg naar een droomlocatie voor een bedrijfsevenement? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een bedrijfsevenement met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een bedrijfsevenement in een wondermooie betoverende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bedrijfsevenement te organiseren. Uw bedrijfsevenement zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bedrijfsevenement. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfsevenement naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.