Huwelijksverjaardag Linkhout

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Linkhout

Op zoek naar een locatie bij Linkhout voor het houden van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. In en rond Linkhout is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake het verwelkomen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke evenementen. De fraaie localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Linkhout en de kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in onze fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het huwelijksverjaardag absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin laten doorgaan. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Gesitueerd bij Linkhout valt er in de buurt veel interessants te ontdekken. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Linkhout, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een supergeslaagd huwelijksverjaardag van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Onze locatie in de buurt van Linkhout is bovendien vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw huwelijksverjaardag. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de sublieme tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksverjaardag nabij Linkhout zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons attente horecateam lekkere drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Linkhout

Zoekt u in de omgeving van Linkhout naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.