Lentefeest Herk-de-stad

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een lentefeest nabij Herk-de-stad

Zoekt u nabij Herk-de-stad een degelijke stek voor een lentefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een lentefeest een zeer goede keuze. In en ver buiten Herk-de-stad is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago als het gaat over het verwelkomen van een lentefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Fraai gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan uw lentefeest zeker ook met alles erop en eraan in de tuin organiseren. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie setting nabij Herk-de-stad. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad is trouwens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw lentefeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Herk-de-stad zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw lentefeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd lentefeest!

Scoor met een lentefeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u in de buurt van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.