Trouwfeest Stevoort

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een trouwfeest in de buurt van Stevoort

Zoekt u nabij Stevoort een goede plek voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een trouwfeest een zeer goede keuze. In en ver buiten Stevoort is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het houden van een trouwfeest of soortgelijke evenementen. De knappe situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Stevoort en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige trouwfeest maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw trouwfeest absoluut ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht organiseren. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topkwaliteit. De menukeuze is bij ons zo groot dat iedereen zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een fraaie buurt nabij Stevoort. U kan de naburige steden zoals Stevoort, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos trouwfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Onze locatie bij Stevoort is bovendien vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Stevoort combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kan u best een heel goed geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Stevoort te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra cachet.Uw trouwfeest nabij Stevoort zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw gasten een ontspannen trouwfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol trouwfeest!

Imponeer uw gasten met een trouwfeest in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Stevoort

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Stevoort? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.