Lentefeest Limburg

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een lentefeest in de omgeving van Limburg

Zoekt u vlakbij Limburg een geschikte locatie voor een lentefeest? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een goede mogelijkheid. In en ver buiten Limburg is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie als het gaat over de organisatie van een lentefeest of soortgelijke evenementen. De mooie ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Limburg en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troeven die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige lentefeest maken. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van lekkere hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw lentefeest een toffe receptie wilt houden. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle manier geserveerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gesitueerd bij Limburg is er in de ruime buurt zeer veel interessants te vinden. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wil u nog meer voor een prachtig lentefeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw lentefeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw lentefeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw lentefeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Limburg zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk lentefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een lentefeest in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofbij Limburg

Zoekt u in de buurt van Limburg naar een droomlocatie voor een lentefeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.