Huwelijksverjaardag Kuringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de omgeving van Kuringen

Zoekt u in de buurt van Kuringen een degelijke plaats voor een huwelijksverjaardag? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke reputatie verdiend in en rondKuringen betreffende het verzorgen van een huwelijksverjaardag. Fraai gelegen naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksverjaardag een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in onze fraaie feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het huwelijksverjaardag zeker ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze lekkere culinaire topcreaties. De keuze qua menu is bij ons zo ruim dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust smullen van een gevarieerd culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd nabij Kuringen valt er in de omgeving zeer veel moois te vinden. U kunt de omliggende steden zoals Kuringen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een fraai huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kuringen is trouwens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen combineert knappe feestruimtes met een magische tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kuringen besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met uitzicht op de sublieme tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk huwelijksverjaardag, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze elegante tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksverjaardag nabij Kuringen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren team de beste hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol huwelijksverjaardag!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kuringen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Kuringen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kuringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het fraaie ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.