Doopfeest Zonhoven

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een doopfeest in de omgeving van Zonhoven

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Zonhoven voor een doopfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een heel goede naam opgebouwd in Zonhoven en omstreken betreffende het verzorgen van een doopfeest. Gesitueerd naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt het doopfeest zeker ook in alle comfort en luxe in de tuin vieren. Daarbovenop serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. En dat in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden daarenboven op nette manier gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Gelegen nabij Zonhoven is er in de ruime omgeving zeer veel moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een geweldig doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven combineert klassevolle feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een geslaagd doopfeest kunt u best een heel goed geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk doopfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Zonhoven zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons attente team de beste drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol doopfeest!

Maak indruk met een doopfeest in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Zonhoven

Op zoek naar een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Zonhoven? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw doopfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Zonhoven maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.