Babyborrel Lummen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een babyborrel nabij Lummen

Op zoek naar een geschikte plek nabij Lummen voor het organiseren van een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande feestelijkheden zoals bvb. een babyborrel een uitstekende optie. In en rond Lummen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie als het gaat over het organiseren van een babyborrel of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gesitueerd langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in onze feeërieke feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw babyborrel een stijlvolle buitenreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze overheerlijke gastronomische creaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Lummen is er in de buurt heel wat moois te vinden. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Lummen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een geweldig babyborrel? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen combineert knappe zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd babyborrel kan u best een heel goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel aangenaam vertoeven. Een klassevol en geslaagd babyborrel, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Lummen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Lummen nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Lummen zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen babyborrel beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol babyborrel!

Scoor met een babyborrel in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een babyborrel? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Lummen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.