Babyborrel Hasselt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een babyborrel in de buurt van Hasselt

Zoekt u bij Hasselt een degelijke plek voor een babyborrel? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie verworven in Hasselt en ver daarbuiten inzake het verzorgen van een babyborrel. De uitstekende localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Hasselt en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle babyborrel maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan uw babyborrel absoluut ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse ingrediënten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een fraaie buurt nabij Hasselt. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een geslaagd babyborrel van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt is trouwens gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Hasselt combineert gezellige zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u maar beter een heel degelijk geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw babyborrel nabij Hasselt zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw babyborrel genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een babyborrel in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Hasselt

Zoekt u een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw babyborrel een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie adembenemende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.