Jubileum Kermt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een jubileum in de buurt van Kermt

Op zoek naar een geschikte locatie bij Kermt voor het organiseren van een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende feestelijkheden zoals een jubileum een uitstekende keus. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst degelijke reputatie verdiend in Kermt en omstreken betreffende het vieren van een jubileum. De fraaie situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Kermt en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige jubileum maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het jubileum eventueel ook probleemloos in de tuin organiseren. Dat alles is mogelijk onder het consumeren van onze fijne gastronomische topcreaties. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw jubileum af van top tot teen. Gelokaliseerd nabij Kermt valt er in de ruime omgeving zeer veel interessants te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt combineert knappe feestzalen met een idyllische tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw jubileum. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw jubileum nabij Kermt nog dat tikkeltje extra .Uw jubileum nabij Kermt zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons bekwame team lekkere hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een jubileum in het klassevolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Kermt

Zoekt u in de omgeving van Kermt naar een droomlocatie voor een jubileum? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij ons van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Kermt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het mooie ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een jubileum in een wondermooie prachtige locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.