Huwelijksverjaardag Lummen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Lummen

Zoekt u bij Lummen een goede plek voor een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. In en ver buiten Lummen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie als het gaat over het verzorgen van een huwelijksverjaardag of soortgelijke gebeurtenissen. De mooie situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Lummen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de talloze troefkaarten die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige huwelijksverjaardag maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Geweldig voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw huwelijksverjaardag een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. De gasten kunnen proeven van een divers gastronomisch assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag af van top tot teen. Voorts is ‘t Krekelhof genesteld in een mooie setting bij Lummen. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een geslaagd huwelijksverjaardag van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen combineert gezellige feestzalen met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw huwelijksverjaardag. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Lummen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksverjaardag aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Lummen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Lummen nog dat tikkeltje extra .Uw huwelijksverjaardag nabij Lummen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons ervaren horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de buurt van Lummen

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Lummen? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Lummen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.