Lentefeest Opglabbeek

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een lentefeest bij Opglabbeek

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Opglabbeek voor het organiseren van een lentefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie verworven in Opglabbeek en omstreken als het aankomt op de organisatie van een lentefeest. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het lentefeest dus ook probleemloos in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere gastronomische creaties. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust smullen van een divers gastronomisch assortiment van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Gelegen bij Opglabbeek is er in de omgeving veel fraais te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een geslaagd lentefeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek is bovendien vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw lentefeest. U kunt er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de prachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk lentefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Opglabbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw lentefeest nabij Opglabbeek zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw lentefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen lentefeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol lentefeest!

Imponeer uw gasten met een lentefeest in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Opglabbeek

Zoekt u een klassevolle locatie voor een lentefeest nabij Opglabbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Opglabbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.