Doopfeest Groot-Loon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een doopfeest bij Groot-Loon

Op zoek naar een geschikte plek in de omgeving van Groot-Loon voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse gebeurtenissen zoals bvb. een doopfeest een uitstekende optie. In en ver buiten Groot-Loon is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago wat betreft het verwelkomen van een doopfeest of soortgelijke evenementen. Genesteld naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Ideaal voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw doopfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij ons zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd culinair aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw doopfeest op en top af. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een zeer fraaie buurt in de omgeving van Groot-Loon. U kunt de naburige prachtsteden zoals Groot-Loon, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een geslaagd doopfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Groot-Loon combineert klassevolle feestzalen met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw doopfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon besteden wij om die reden de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk doopfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Groot-Loon zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd doopfeest!

Imponeer uw gasten met een doopfeest in het aangename en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Groot-Loon

Zoekt u een klassevolle locatie voor een doopfeest nabij Groot-Loon? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.