Verjaardagsfeest Schoonbeek

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Schoonbeek

Zoekt u een locatie nabij Schoonbeek voor het houden van een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeest een prima keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie opgebouwd in en rondSchoonbeek inzake het vieren van een verjaardagsfeest. Fraai gelegen langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Perfect voor als het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw verjaardagsfeest een gezellige buitenreceptie wil houden. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld genieten van een divers gastronomisch gamma van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fantastische omgeving in de buurt van Schoonbeek. Denk bijvoorbeeld aan zeer mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een onvergetelijk verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Schoonbeek is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw verjaardagsfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw verjaardagsfeest nabij Schoonbeek zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Schoonbeek

Zoekt u in de buurt van Schoonbeek naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De strategische ligging nabij het centrum van Schoonbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.