Trouwfeest Borgloon

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een trouwfeest bij Borgloon

Zoekt u vlakbij Borgloon een geschikte plaats voor een trouwfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie verworven in Borgloon en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een trouwfeest. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw trouwfeest absoluut ook probleemloos in de buitenlucht houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. En dat in diverse formules op maat. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd nabij Borgloon is er in de ruime omgeving veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een mooi trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Borgloon is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon combineert gezellige feestzalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw trouwfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Borgloon besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Borgloon te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra .Uw trouwfeest nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een trouwfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Borgloon

Zoekt u in de buurt van Borgloon naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.