Communiefeest Hasselt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een communiefeest bij Hasselt

Op zoek naar een geschikte plek in de omgeving van Hasselt voor het organiseren van een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende feestelijkheden zoals o.a. een communiefeest een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een enorm degelijke naam verdiend in Hasselt en ver daarbuiten aangaande het vieren van een communiefeest. De knappe situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Hasselt en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige communiefeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in de indrukwekkende feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor als het goed buitenweer is of voor als u bij uw communiefeest een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere gastronomische creaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, gemaakt met kwalitatieve en super verse basisingrediënten worden bovendien op nette manier gepresenteerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een mooie omgeving in de omgeving van Hasselt. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Hasselt, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig communiefeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de omgeving van Hasselt is overigens vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Hasselt combineert stijlvolle feestruimtes met een prachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw communiefeest. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Hasselt besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Hasselt zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren team de beste hapjes en drankjes. Iedereen zal een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een communiefeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt naar een droomlocatie voor een communiefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw communiefeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.