Jubileum Beringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een jubileum in de omgeving van Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen een degelijke locatie voor een jubileum? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie verworven in Beringen en omstreken betreffende het verzorgen van een jubileum. Fraai gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een jubileum een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het jubileum absoluut ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. En dat in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwaliteitsvolle en super verse ingrediënten worden daarenboven op nette wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis totaal af. Bij ons is uw jubileum af van top tot teen. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving nabij Beringen. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een prachtig jubileum? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen combineert klassevolle feestruimtes met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw jubileum. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Beringen besteden wij om die reden de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw jubileum heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk jubileum, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw jubileum nabij Beringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw jubileum nabij Beringen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren team lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk jubileum beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een jubileum in het aangename en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Beringen

Zoekt u een geschikte locatie voor een jubileum nabij Beringen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw jubileum een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een jubileum met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.