Verjaardagsfeest Lummen

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Lummen

Zoekt u een geschikte plek in de buurt van Lummen voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende keuze. In en rond Lummen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie inzake het verzorgen van een verjaardagsfeest of soortgelijke events. Gesitueerd naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij ons genieten van overheerlijke schotels in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan uw verjaardagsfeest absoluut ook probleemloos in de buitenlucht laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. De genodigden kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd gastronomisch gamma van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Gelegen nabij Lummen is er in de ruime buurt zeer veel moois te ontdekken. U kan de naburige steden zoals Lummen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een geslaagd verjaardagsfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen is bovendien vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen combineert gezellige feestzalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kan u best een heel goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk verjaardagsfeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Lummen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Lummen zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol verjaardagsfeest!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ons van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.