Verjaardagsfeest Limburg

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Limburg voor een verjaardagsfeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie opgebouwd in Limburg en ver daarbuiten als het aankomt op het vieren van een verjaardagsfeest. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het verjaardagsfeest zeker ook probleemloos in de buitenlucht laten doorgaan. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een sublieme omgeving vlakbij Limburg. U kan de naburige prachtsteden zoals Limburg, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Limburg combineert knappe feestzalen met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw verjaardagsfeest. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Limburg besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Limburg zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren en attente horecateam lekkere drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol verjaardagsfeest!

Imponeer uw genodigden met een verjaardagsfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie voor een verjaardagsfeest nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.