Verjaardagsfeest Genk

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Genk

Zoekt u nabij Genk een geschikte plek voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede optie. In en rond Genk is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie als het gaat over de organisatie van een verjaardagsfeest of soortgelijke evenementen. De knappe localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genk en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige verjaardagsfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Interessant voor als het mooi weer is of voor indien u bij uw verjaardagsfeest een toffe tuinreceptie wilt doen. Voorts leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen genieten van een divers gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw verjaardagsfeest op en top af. Gelokaliseerd bij Genk valt er in de ruime omgeving veel moois te vinden. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Genk, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genk combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw verjaardagsfeest. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Genk zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het aangename en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Genk

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Genk? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genk, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.