Huwelijksverjaardag Groot-Loon

‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Groot-Loon

Zoekt u een locatie in de omgeving van Groot-Loon voor het houden van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende optie. In en rond Groot-Loon is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago wat betreft het organiseren van een huwelijksverjaardag of soortgelijke feestevenementen. Genesteld langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksverjaardag een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het mooi weer is of voor als u bij uw huwelijksverjaardag een toffe receptie wil houden. Daarnaast serveren wij gastronomie van absolute topklasse. De keuze qua menu is bij ons zo groot dat iedereen zijn geprefereerde gerechten zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatieve en verse ingrediënten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Voorts is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een magnifieke buurt in de omgeving van Groot-Loon. U kunt de nabijgelegen steden zoals Groot-Loon, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een geweldig huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Groot-Loon is overigens vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Groot-Loon combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kunt u maar beter een zeer goed voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Groot-Loon besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksverjaardag heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksverjaardag nabij Groot-Loon zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente team lekkere drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Groot-Loon

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksverjaardag nabij Groot-Loon? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.