Seminarie Limburg

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een seminarie in de omgeving van Limburg

Zoekt u een locatie in de omgeving van Limburg voor een seminarie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van diverse gebeurtenissen zoals onder andere een seminarie een zeer geschikte keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst goede reputatie opgebouwd in Limburg en ver daarbuiten betreffende het vieren van een seminarie. Genesteld langs de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een seminarie een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke hapjes in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed buitenweer is of voor als u naast uw seminarie een stijlvolle receptie wilt doen. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden daarenboven op stijlvolle manier gepresenteerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een wondermooie omgeving vlakbij Limburg. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat verlangt u nog meer voor een prachtig seminarie? Onze locatie bij Limburg is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkeerplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert knappe feestruimtes met een magische tuin

Voor een succesvol seminarie kunt u best een heel degelijk geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een seminarie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Limburg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een seminarie op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw seminarie nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw seminarie nabij Limburg zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een heerlijk seminarie beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol seminarie!

Imponeer uw genodigden met een seminarie in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Limburg

Zoekt u in de omgeving van Limburg naar een droomlocatie voor een seminarie? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw seminarie een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een seminarie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een seminarie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk seminarie in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een seminarie in een wondermooie betoverende locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol seminarie te organiseren. Uw seminarie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw seminarie. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw seminarie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.