Bruiloft Herk-de-stad

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een bruiloft in de buurt van Herk-de-stad

Zoekt u nabij Herk-de-stad een degelijke plaats voor een bruiloft? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst goede naam verworven in en rondHerk-de-stad inzake de organisatie van een bruiloft. De knappe ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Herk-de-stad en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige bruiloft maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het bruiloft dus ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht vieren. Daarnaast leveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw genodigden kunnen proeven van een divers culinair assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende omgeving vlakbij Herk-de-stad. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk bruiloft van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via trein of bus is onze locatie snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Herk-de-stad combineert klassevolle zalen met een prachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw bruiloft. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd bruiloft, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Herk-de-stad te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw bruiloft nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Herk-de-stad zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons bekwame team heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het stijlvolle en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Herk-de-stad

Zoekt u in de omgeving van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een bruiloft? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Herk-de-stad, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.