Huwelijksfeest Kuringen

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Kuringen

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Kuringen voor het organiseren van een huwelijksfeest? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede reputatie verworven in en rondKuringen betreffende de organisatie van een huwelijksfeest. De prima ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Kuringen en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle huwelijksfeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Interessant voor als het mooi weer is of voor als u bij uw huwelijksfeest een toffe receptie wil doen. Daarnaast leveren wij gastronomie van absolute topklasse. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatieve en super verse basisproducten worden bovendien op smaakvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Kuringen valt er in de ruime buurt veel moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedroomd huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen combineert klassevolle zalen met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw huwelijksfeest. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk huwelijksfeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kuringen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksfeest nabij Kuringen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren horecateam lekkere hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksfeest in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Kuringen

Zoekt u een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Kuringen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Kuringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.