Bruiloft Alken

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een bruiloft in de buurt van Alken

Zoekt u in de buurt van Alken een degelijke plaats voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande gebeurtenissen zoals o.a. een bruiloft een uitstekende keus. In en ver buiten Alken is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het verzorgen van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. De knappe localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Alken en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle bruiloft maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het bruiloft eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht vieren. Daarbovenop leveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatieve en uiterst verse ingrediënten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd bij Alken is er in de ruime omgeving veel fraais te ontdekken. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos bruiloft van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present ‘t Krekelhof in de buurt van Alken is bovendien vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Alken combineert gezellige zalen met een magische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw bruiloft. U kunt er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de sublieme tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Alken nog dat tikkeltje extra magie.Uw bruiloft nabij Alken zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw bruiloft genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een bruiloft in het gezellige en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een bruiloft? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie adembenemende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.