Trouwfeest Schoonbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een trouwfeest nabij Schoonbeek

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Schoonbeek voor het organiseren van een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende events zoals een trouwfeest een zeer geschikte keuze. In en ver buiten Schoonbeek is ‘t Krekelhof een zaal met een sterk imago wat betreft de organisatie van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Gesitueerd langs de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in onze prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor als het mooi weer is of voor als u bij uw trouwfeest een gezellige buitenreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze overheerlijke culinaire topcreaties. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld smullen van een gevarieerd culinair assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Gesitueerd nabij Schoonbeek valt er in de ruime buurt heel wat fraais te vinden. U kan de omliggende steden zoals Schoonbeek, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Schoonbeek is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Schoonbeek combineert gezellige feestruimtes met een magische tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kan u maar beter een zeer degelijk voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk trouwfeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Schoonbeek te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Schoonbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw trouwfeest nabij Schoonbeek zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Maak indruk met een trouwfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Schoonbeek

Op zoek naar een geschikte locatie voor een trouwfeest nabij Schoonbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Schoonbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Schoonbeek

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Schoonbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Schoonbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.