Personeelsfeest Genk

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een personeelsfeest bij Genk

Op zoek naar een locatie in de buurt van Genk voor een personeelsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van uiteenlopende feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest een zeer geschikte keus. In en rond Genk is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het houden van een personeelsfeest of soortgelijke gebeurtenissen. De fraaie ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Genk en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle personeelsfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Interessant voor wanneer het mooi buitenweer is of voor indien u bij uw personeelsfeest een toffe tuinreceptie wil doen. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen naar hartenlust smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw personeelsfeest volledig af. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie buurt vlakbij Genk. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai personeelsfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genk combineert gezellige zalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw personeelsfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genk besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw personeelsfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een personeelsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw personeelsfeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra cachet.Uw personeelsfeest nabij Genk zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw personeelsfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw gasten een heerlijk personeelsfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een personeelsfeest in het gezellige en gerieflijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Genk

Zoekt u in de omgeving van Genk naar een droomlocatie voor een personeelsfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een personeelsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een personeelsfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De strategische ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het personeelsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk personeelsfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een personeelsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol personeelsfeest te organiseren. Uw personeelsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw personeelsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw personeelsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.