Doopfeest Bolderberg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een doopfeest nabij Bolderberg

Zoekt u bij Bolderberg een degelijke zaal voor een doopfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede optie. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een heel stevige naam verdiend in Bolderberg en omstreken betreffende het verzorgen van een doopfeest. De mooie localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Bolderberg en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen slechts enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle doopfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere hapjes en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Interessant voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u bij uw doopfeest een stijlvolle buitenreceptie wil houden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze lekkere culinaire topcreaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw doopfeest volledig af. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een schitterende setting in de omgeving van Bolderberg. U kunt de naburige prachtsteden zoals Bolderberg, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk doopfeest? Onze locatie in de omgeving van Bolderberg is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Bolderberg combineert knappe zalen met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw doopfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bolderberg besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. In onze toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw doopfeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw doopfeest nabij Bolderberg zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw doopfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen doopfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd doopfeest!

Scoor met een doopfeest in het stijlvolle en comfortabele ‘t Krekelhofbij Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.