Verjaardagsfeest Diepenbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een verjaardagsfeest nabij Diepenbeek

Zoekt u nabij Diepenbeek een geschikte plaats voor een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende evenementen zoals onder andere een verjaardagsfeest een zeer goede keus. In en ver buiten Diepenbeek is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over het houden van een verjaardagsfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De uitstekende situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Diepenbeek en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle verjaardagsfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kan uw verjaardagsfeest eventueel ook in alle comfort in de tuin houden. Daarbovenop serveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. En dat in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld genieten van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest op en top af. Bovendien is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fraaie setting vlakbij Diepenbeek. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Diepenbeek, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een heuglijk verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof vlakbij Diepenbeek combineert gezellige feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kan u maar beter een heel goed geoutilleerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Diepenbeek te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een verjaardagsfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u in de omgeving van Diepenbeek naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij ons van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Diepenbeek maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.