Jubileum Herk-de-stad

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een jubileum in de omgeving van Herk-de-stad

Zoekt u bij Herk-de-stad een goede locatie voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerhande events zoals bijvoorbeeld een jubileum een prima optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige reputatie opgebouwd in Herk-de-stad en omstreken betreffende de organisatie van een jubileum. Fraai gelegen naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het mooi weer is of voor indien u bij uw jubileum een toffe receptie wil doen. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze super lekkere culinaire topcreaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Uw genodigden kunnen ongebreideld genieten van een divers gastronomisch gamma van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal compleet. Bij ons is uw jubileum volledig af. Gesitueerd bij Herk-de-stad valt er in de ruime omgeving heel wat interessants te ontdekken. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Herk-de-stad, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat verlangt u verder nog voor een onvergetelijk jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad combineert knappe feestzalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw jubileum. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Herk-de-stad besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de sublieme tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk jubileum, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Herk-de-stad zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw jubileum genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een jubileum in het gezellige en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Herk-de-stad

Zoekt u een klassevolle locatie voor een jubileum nabij Herk-de-stad? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Naast een jubileum is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De goede ligging vlakbij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.