Walking dinner Bilzen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een walking dinner bij Bilzen

Zoekt u vlakbij Bilzen een degelijke stek voor een walking dinner? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima keuze. In en rond Bilzen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie als het gaat over het verzorgen van een walking dinner of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt uw walking dinner absoluut ook in alle comfort en luxe in de tuin organiseren. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze fijne culinaire topcreaties. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd culinair assortiment van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gesitueerd nabij Bilzen is er in de buurt heel wat moois te ontdekken. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Bilzen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een mooi walking dinner? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Bilzen combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw walking dinner. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In onze toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Bilzen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam de beste drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen walking dinner beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol walking dinner!

Scoor met een walking dinner in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Bilzen

Zoekt u in de buurt van Bilzen naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een walking dinner met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie adembenemende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.