Verjaardagsfeest Kermt

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Kermt

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Kermt voor het organiseren van een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeest een uitstekende optie. In en ver buiten Kermt is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een topreputatie wat betreft de organisatie van een verjaardagsfeest of soortgelijke evenementen. Genesteld aan de oever van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u bij uw verjaardagsfeest een toffe buitenreceptie wilt houden. Daarnaast serveren wij gastronomie van hoge topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. De genodigden kunnen smullen van een divers gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Kermt valt er in de omgeving heel wat moois te ontdekken. U kan de naburige prachtsteden zoals Kermt, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een geslaagd verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Kermt combineert knappe zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd verjaardagsfeest kunt u best een zeer goed geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd verjaardagsfeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze elegante tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra magie.Uw verjaardagsfeest nabij Kermt zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw verjaardagsfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en gerieflijke ‘t Krekelhofin de omgeving van Kermt

Zoekt u een geschikte locatie voor een verjaardagsfeest nabij Kermt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Kermt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.