Huwelijksfeest Lutselus

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Lutselus

Zoekt u een geschikte plek bij Lutselus voor het houden van een huwelijksfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst sterke naam verdiend in en rondLutselus als het aankomt op de organisatie van een huwelijksfeest. De mooie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Lutselus en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de talloze troeven die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ons genieten van lekkere schotels in de wondermooie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kunt het huwelijksfeest eventueel ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van hoge topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen genieten van een divers culinair assortiment van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Kortom: lekker én klassevol. Gesitueerd nabij Lutselus valt er in de omgeving heel wat moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een gedenkwaardig huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lutselus combineert klassevolle zalen met een magische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze prima onderhouden tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Lutselus zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd huwelijksfeest!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksfeest in het gezellige en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Lutselus

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Lutselus? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Lutselus maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.