Communiefeest Lummen

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een communiefeest bij Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen een geschikte locatie voor een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van diverse events zoals onder andere een communiefeest een zeer goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke reputatie opgebouwd in Lummen en ver daarbuiten aangaande de organisatie van een communiefeest. De fraaie situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Lummen en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle communiefeest maken. Feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het communiefeest zeker ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze overheerlijke culinaire creaties. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, bereid met kwalitatieve en super verse basisproducten worden bovendien op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gelokaliseerd bij Lummen is er in de ruime omgeving zeer veel moois te ontdekken. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtsteden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een geslaagd communiefeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de omgeving van Lummen is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeerplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Lummen combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw communiefeest. Bij ‘t Krekelhof in de buurt van Lummen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de prachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd communiefeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Lummen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De knappe zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Lummen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren team overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk communiefeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een communiefeest in het gezellige en goed uitgeruste ‘t Krekelhofbij Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een communiefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Lummen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.