Verjaardagsfeest Groot-Loon

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Groot-Loon

Zoekt u een locatie in de buurt van Groot-Loon voor het organiseren van een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse events zoals o.a. een verjaardagsfeest een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige naam verworven in Groot-Loon en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een verjaardagsfeest. Gelegen naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze wondermooie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het verjaardagsfeest dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van absolute topklasse. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. De genodigden kunnen genieten van een divers gastronomisch aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Bovendien is ‘t Krekelhof gelegen in een zeer fraaie setting in de omgeving van Groot-Loon. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Groot-Loon combineert gezellige feestzalen met een magische tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kunt u best een zeer goed uitgeruste locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de magnifieke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk verjaardagsfeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Groot-Loon te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra cachet.Uw verjaardagsfeest nabij Groot-Loon zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, serveert ons attente team de beste hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol verjaardagsfeest!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Groot-Loon

Zoekt u in de omgeving van Groot-Loon naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De goede ligging nabij het centrum van Groot-Loon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.