Lentefeest Borgloon

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een lentefeest bij Borgloon

Zoekt u nabij Borgloon een goede plaats voor een lentefeest? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende mogelijkheid. In en ver buiten Borgloon is ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago als het gaat over het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke gebeurtenissen. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een lentefeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  U kunt uw lentefeest absoluut ook met alles erop en eraan in de tuin laten plaatsvinden. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze fijne gastronomische meesterwerkjes. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Gesitueerd nabij Borgloon valt er in de ruime omgeving veel fraais te vinden. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een prachtig lentefeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Borgloon is trouwens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkingplek) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Borgloon combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het welslagen van uw lentefeest. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw lentefeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een lentefeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Borgloon te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra .Uw lentefeest nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente team de beste hapjes en drankjes. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een lentefeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Borgloon

Zoekt u een klassevolle locatie voor een lentefeest nabij Borgloon? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Borgloon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.