Huwelijksverjaardag Alken

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een huwelijksverjaardag in de buurt van Alken

Op zoek naar een locatie in de buurt van Alken voor een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse gebeurtenissen zoals onder andere een huwelijksverjaardag een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie opgebouwd in Alken en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De mooie situering langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Alken en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troeven die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van lekkere schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt het huwelijksverjaardag eventueel ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht organiseren. Daarbovenop serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. De gasten kunnen naar hartenlust proeven van een divers gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gesitueerd nabij Alken valt er in de ruime buurt heel wat moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos huwelijksverjaardag van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie bij Alken is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken combineert stijlvolle feestzalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd huwelijksverjaardag kan u best een heel degelijk uitgeruste toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de heerlijke tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Alken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Alken nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksverjaardag nabij Alken zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksverjaardag een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.