Jubileum Lummen

‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een jubileum bij Lummen

Zoekt u bij Lummen een goede locatie voor een jubileum? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerlei evenementen zoals onder andere een jubileum een zeer goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke naam verworven in Lummen en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een jubileum. Gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een knappe en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het jubileum dus ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. De genodigden kunnen smullen van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Gesitueerd bij Lummen is er in de buurt zeer veel moois te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai jubileum van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Lummen combineert gezellige feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd jubileum kan u best een heel degelijk voorziene locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw jubileum heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een jubileum in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Lummen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw jubileum nabij Lummen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons attente horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen jubileum beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een jubileum in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een jubileum? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lummen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk jubileum in het mooie ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een jubileum in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.