Verjaardagsfeest Borgloon

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een verjaardagsfeest nabij Borgloon

Zoekt u vlakbij Borgloon een geschikte locatie voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende mogelijkheid. In en rond Borgloon is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie als het gaat over het organiseren van een verjaardagsfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt uw verjaardagsfeest dus ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Voorts leveren wij gastronomie van absolute topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd culinair gamma van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw verjaardagsfeest op en top af. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende omgeving vlakbij Borgloon. U kunt de nabijgelegen steden zoals Borgloon, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd verjaardagsfeest van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Borgloon combineert knappe feestzalen met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw verjaardagsfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en geslaagd verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze sublieme tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Borgloon nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Borgloon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd verjaardagsfeest!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Borgloon

Zoekt u in de buurt van Borgloon naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Borgloon maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Borgloon

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Borgloon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Borgloon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.