Receptie Linkhout

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige droomlocatie voor een receptie in de buurt van Linkhout

Zoekt u een geschikte plek nabij Linkhout voor het organiseren van een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende feestelijkheden zoals bvb. een receptie een prima keuze. In en rond Linkhout is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een sterk imago als het gaat over de organisatie van een receptie of soortgelijke events. De mooie situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Linkhout en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige receptie maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een knappe en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het receptie eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht vieren. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. Dat alles in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving in de omgeving van Linkhout. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Linkhout, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een supergeslaagd receptie van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is onze locatie vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout combineert knappe zalen met een magische tuin

Voor een succesvol receptie kan u maar beter een zeer goed geëquipeerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Linkhout besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk receptie, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw receptie nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra cachet.Uw receptie nabij Linkhout zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren en attente horecateam overheerlijke drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk receptie beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol receptie!

Maak indruk met een receptie in het aangename en comfortabele ‘t Krekelhofnabij Linkhout

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een receptie nabij Linkhout? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Linkhout, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk receptie in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een receptie in een wondermooie adembenemende locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.