Huwelijksfeest Linkhout

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Linkhout

Op zoek naar een locatie nabij Linkhout voor het organiseren van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende gebeurtenissen zoals een huwelijksfeest een uitstekende optie. In en ver buiten Linkhout is ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago als het gaat over de organisatie van een huwelijksfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. Genesteld naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het mooi weer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een gezellige receptie wilt houden. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze super lekkere culinaire creaties. En dat gegoten in diverse formules op maat. Uw genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw huwelijksfeest op en top af. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een mooie omgeving vlakbij Linkhout. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Linkhout is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout combineert knappe feestruimtes met een prachtige tuin

Voor een succesvol huwelijksfeest kan u maar beter een zeer degelijk geoutilleerde locatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Linkhout te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksfeest nabij Linkhout zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren horecateam lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een heerlijk huwelijksfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksfeest in het aangename en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de buurt van Linkhout

Op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest nabij Linkhout? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.