Doopfeest Heusden-zolder

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een doopfeest nabij Heusden-zolder

Op zoek naar een locatie nabij Heusden-zolder voor het houden van een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende feestelijkheden zoals o.a. een doopfeest een zeer geschikte optie. In en ver buiten Heusden-zolder is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago inzake het organiseren van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Geweldig voor als het goed weer is of voor indien u naast uw doopfeest een toffe buitenreceptie wil doen. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere gastronomische creaties. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Bij ons is uw doopfeest af van top tot teen. Gesitueerd nabij Heusden-zolder is er in de buurt heel wat interessants te vinden. Denk daarbij aan zeer mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Wat wilt u nog meer voor een onvergetelijk doopfeest? Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder combineert klassevolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw doopfeest. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de prachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Heusden-zolder te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze sublieme tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw doopfeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Heusden-zolder zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol doopfeest!

Maak indruk met een doopfeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Heusden-zolder

Zoekt u in de omgeving van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een doopfeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De strategische ligging vlakbij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.